Friday, 21 October 2016

KOLEKSI KAMI SEBELUM PELANCARAN NAURA PAD...JOM BELEK







UNTUK TEMPAHAN [email protected] 

WASSAP >>> 0139867220
emel: [email protected]
page: www.facebook.com/Nnsfeltcreation
ig: nnscreation


FEMININE. HEALTHY.GO GREEN ~ NAURA PAD

NAURA PAD STARTER KIT

Assalam..hi korang...lama x update blog nns ni..

untuk pengetahuan korang...blog ni akan lebey menjurus kpd cloth pad keluaran terbaru kami...NAURA PAD.. tq selama ni bg sokongan kpd kami

jom hebohkan kebaikan penggunaan cloth pad ni kpd wanita di luar sana...ibu ke,adik ke, kakak ke..isteri ke..aweks ke...penting tau...jaga kebersihan dan kesihatan wanita disamping kita

sayang korang muahhs

owh lupa...yg nak jd dropshipper dan agen juga digalakkan ye...pm je 0139867220






Thursday, 24 March 2016

cloth pad dan pantyliner!!!



alhamdulillah dh siapkan tempahan utk:

10pcs pantyliner custom made
10pcs pantyliner (minky) x 2 pek
50pcs pantyliner + cloth pad (minky)
50pcs pantyliner
100pcs pantyliner + cloth pad
(gmbr x sempat snap..jika owner share..nns kongsikan kt sini k hehe)

nk tempah???

sms/wassap 0139867220
atau inbox www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

tqvm:)

Wednesday, 23 March 2016

PRE ORDER FABRIK; MINKY,PUL,MICROFIBER,MICROFLEECE


uols skrg ni nns masih bukak utk pre order fabrik sehingga 28hb mac 2016 ye.

fabrik yg tersenarai:
-minky
-PUL
-microfleece
-cotton fleece
-microfiber


fabrik ni semua mmg sgt berbaloi beli masa pre order tau..sgt jimat

kain ni digunakan utk pembuatan cloth diaper, cloth pad dan pelbagai lagi produk ibu dan bayi.

ibu2 yg nk diy..jom grab peluang baik ni tau....pm jgn x pm

pre order sehingga 28hb mac 2016 shj :)


utk harga..korang WASSAP 0139867220  ye atau terus inbox www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

Saturday, 24 October 2015

sales hebat...dr 10%- 30%






jom teman2 semua...grab peluang terbaik ni....

jimat dgn cloth pad dan pantyliner handmade by nns ni...

berbaloi2


produk:
liner flannel
liner minky
cloth pad minky
cloth pad liner

belian min 3 pcs less 10%
min 10pcs , less 20%
min 50pcs, less 30%
min 100pcs, less 40%

kecuali pantyliner..harga akan diberi semasa reply pm ye...

sms/wassap je ke 0139867220 for fast reply

atau jemput mesej page kami di www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation


tqvm:)