PELUANG DROPSHIP/BORONG

Saturday, 31 December 2011

masih tersimpan hasrat...huhu

hasrat utk post gambar utk new idea blom lagi jd kenyataan sbb sibuk dgn tempahan.skrg cuba fokus balik buat mende2 utk new idea tu terutama kusyen or bantal.dapat lagi order utk bantal 2 biji tp still KIV sbb kesibukan yg x dpt dibendung lagi.tp semangat untuk buat berkobar2 ni...tambahan pula skrg ni nk mula aktif ngn pvc product.mcm ada jgk teringin buat tutorial...tp ada yg nk tgok ke ye....? Ermmmm,jmpe lgi di pos akan dtg.happy blogwalking:-)

jom cuba pvc utk kraf

Selain felt....PVC sgt sesuai digunakan untuk membuat kraf yg comel2 seperti keychain,hp strap,applique,kotak pensel, beg telefon bimbit dll.Ia senang dipotong mengikut btk yg sesuai.cuma, berbeza dgn felt dr segi harga.biasanya lebih mahal tp anda akan sgt2 puas hati.kebanyakannya cantik dan menarik,tahan lama dan senang dicuci. Sy nak cuba buat model guna pvc.ada sape2 brkenan??? Sebenarnya dh terima tempahan utk hphone cover 2 bijik.ermmm blom cuba dh ada yg tempah.ni bersemangat nk buat ni.smg dpt berikan yg terbaik kpd pelanggan baru ni. Jom berkraf!!!


Sape2 berminat dgn produk daripada PVC ni bley kontek sy ye.warna yg ada....ley tgok gmbr kat atas ni ek.pastu kiralah 1 bermula dr putih. InsyaALLAH produk yg terhasil akan tahan lama,senang dicuci,tahan lasak...n yg pasti kalis air.ley wat mandi hujan :) best kan...

Friday, 30 December 2011

Tempahan utk ma...SIAP!!!

Tempahan yg agak byk kuantiti di akhir tahun ni dimonopoli oleh ma,oleh sbb itu ma akan dpt satu gift dr sy iaitu...kerongsang bentuk bunga mawar.kt sini sy display sket antara tempahan yg berjaya dibuat sbgi cth tempahan yg akan dtg.setakat ni,ma x cerewet,jd color n deco seme bergantung pd sy je...cuma btk je dia akan request.tp kali ni,btk beskal x dpt sy realisasikan utk ma...maaf byk2.harap2 seme pelanggan ma berpuas hati dgn hasil tgn dr sy. buat ma, jika ada sebarang komen...jgn segan2 utk suarakan.utk kwn2 yg lain, silalah jamu mata n kalau berminat ley PM me.











Monday, 26 December 2011

tempahan pemborong baru..MA

ila dpt tempahan baru dr ma ni masa dekat2 raye haji.sbg permulaan,dia mtk 50+1pcs hp strp dan keychain.mcm2 btk smpai pening nk pk cmne nk buat model beskal.x penah buat kan.nk dijadikan cerita,after amik tempahan ni...ila jatuh sakit...x tenat cuma x ley wat keje sgt.keje rmh pun hubby yg baik hati yg tlg setelkan.nk siapkan seme ni amatlah mengambil masa yg lame.tambahan plak tgh pulun siapkan tesis.ish3 susah betul nk bahagikan masa,tambahan plak anak2 tido x ikut jadual biasa dh skrg ni.

Saturday, 17 December 2011

mencari pemborong keychain :)

Setelah setahun terlibat dgn bidang ni...sekarang baru berkeyakinan untuk jual keychain ni secara borong.pencarian ni tak terhad utk pemborong shj tetapi utk wedding bley,utk gift masa majlis2 ke...seme bley je.so kwn2,silalah tgok model2 yg ada ye.skrg ni dlm proses utk bekalkan barang2 utk kraftangan plak.ada yg berminat??? sy bley supply dgn harga yg sgt murah.