PELUANG DROPSHIP/BORONG

Saturday, 8 September 2012

CREPE PAPER a.k.a KERTAS TISU FOR SALES

Sempena besday NNS ni juga....kita nk buat offer crepe paper a.k.a kertas tisu

ada 2 jenis
1. crepe paper keras (biasa dlm tenet org slalu wat bunga ros tu)-rm10/10pcs/color-24 colors
2. soft crepe paper (biasa org guna utk carnation, nampak gebu2 sket)-rm25/50pcs/color-24 colors


soft crepe paper-ada 24 warna...tp ni je dlm gambar..bley tyer jika nk warna lain ek :)

kertas tisu-nipis dan agak tembus penglihatan- hijau, biru,ungu

kertas tisu-pink,merah,putih,kuning
***offer ni sampai 17hb je ye.lepas tu...x tau NNS nk letak harga brape lagi ni.tgok sambutan macam mane dulu lah ye :)



~OUT OF STOCK~ tq ye pelanggan nns, offer x habis lagi tp brg dh out of stock.sape2 nak bt pre-order, silakan ye.brg next week baru restock.jika nak byk utk satu warna, plez inform awal kat nns dan di alu-alukan buat pre-oder.tq again.selamat membeli belah dengan nns.yg dtg visit blog, tq.selamat menjamu mata.blog nns ni kureng gambar menarik, maaflah ye.


~over~

20 comments:

  1. Salam NNS,

    Saya berminat nak borong kertas crepe utk buat carnation tu. Hubungi saya di [email protected]

    ReplyDelete
  2. Salam kak .saye nak order crepe tissue paper tu.tapi kat mane saye nK choose calour die ye.tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ada gambar...warna kat atas tu ye.jika ada warna pilihan yg lain,sila emailkan warna tersebut ke [email protected] akan check stok ye.tq

      Delete
    2. salam...sy yg sms td no phone 0197701482...ade warna ijau yg lebih pekat dr warna di atas?
      -faizah

      Delete
  3. Replies
    1. Bley pilih color code n kuantiti,order mlli emel [email protected] atau
      sms 0139867220.tq :-)

      Delete
  4. salam...NNS..nk tahu bape harga skrg..nk beli berbundle2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.harga latest...rm25/50pcs utk warna sama.jika lain warna,60sen sekeping.bley bg kod warna n kuantiti utk check stock.harga ley nego bergntg kpd kuantiti n wrna.tq:-)

      Delete
  5. salam akak..kalo nk order crepe paper/kertas tisu tu cam ner?bleh bg link pilihan warna yg ada? ni email sy [email protected]

    ReplyDelete
  6. Salam..nk tnye, lau nk ambik brg by hand boleh tak? kat mne eh lokasi...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.ley order online n ley self collect aftr bt byrn.kt area sg.buloh.:-) tq

      Delete
  7. sy berminat nk order..masih ada lg sell ker?
    t email dekat sy ae thanks
    [email protected]

    ReplyDelete
  8. Saya pon nak beli...tlg pm harga dekat [email protected] nak warne merah...pink dan putih...tq..

    ReplyDelete
  9. sy berminat jugak.. blh email ke [email protected]
    thanks

    ReplyDelete
  10. Saya nk beli dlm 5pcs je.. Blh x? Sg buloh kt mana ye?

    ReplyDelete
  11. ada sale lg ke? saya nk soft crepe 50pcs pink, 50pcs pink. bleh email [email protected]

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..nak tnye..sg buloh area mne yer..saya nk borg crepe paper..

    ReplyDelete