Wednesday, 17 October 2012

BOOKMARK NNS

Bookmark versi nns:
material: riben 3/8''
hiasan: butang bulat
panjang:saiz a4
rm 1/pc shj
rm60/100pcs
ley request riben n hiasan ye.tq

***bookmark ni terhasil sbb nns byk sgt lipat hujung2 buku yg nns bace.cian plak kat buku tu...so bt lah bookmark yg simple n cumel ni utk senang n dlm masa yg sama...hias buku tu hehe :)

jom tempah :)

bookmark riben

RE-STOCK OKTOBER 2012

wpun dh nk tutup sementara, masih ada lagi brg yg baru masuk kedai nns.silalah jenguk ye...juai murah2 aje ni

1.colorful hp strap
-10 warna berbeza (warna ni tgu nns upload k, :biru,grey,merah,kuning,hijau,ungu,pink,putih,maroon dan oren)
-10pcs/rm2.00 shj
-100 pcs/ rm18 shj (terhad kpd 500pcs shj)

2.round brooch pins
-saiz biasa
-10pcs/rm3.00
-100pcs/rm22 shj (terhad kpd 500pcs shj)

3.wood stick
-10pcs/ rm1.50
-100pcs/ rm10 shj (terhad kepada 500pcs shj)



first come first serve!jika x sempat beli sebelum nns bercuti (esok), tunggu kedai nns buka ye....tp x tau lagi tarikh utk beroperasi semula.jika nk order, nns masih terima order,cuma semasa bercuti...masa utk bisnes akan berkurang.jd segala order,lambat sedikit utk diproses.


utk order: sms 0139867220 atau email [email protected],com


TQ.ENJOY E-SHOPPING WITH NNS (",)

Monday, 15 October 2012

NNS FELT CRAFT COMBO SET

NNS Combo Set:
- 2 pcs 1m wool felt
- 2 pcs a4 printed felt
-5 pcs 15*15cm polyester felt
-5 pcs black hp strap
-5 pcs keychain ring
-50 pcs 2 hole small round buttons
-50 pcs normal round buttons
-10 pcs charm bells
-2 pairs wiggly eyes
-5 pcs 1m printed grossgrain ribbon
-1 pack fiber fill

free: 2pcs round brooch pins.

only RM45 INCLUDING POSTAGE :) grab them now.limited to 10 packs only.

Sunday, 14 October 2012

fridge magnet versi nns






ni antara contoh yg dh nns siapkan.cantik x?baik kata cantik hehe.skrg mmg tgh meruap2 mood utk buat fridge magnet ni.koleksi nns, fridge magnet A-Z,alif-ya.ada nk request?sila2.

-ciri:saiz sebesar telapak tgn.utk korg...bley pilih saiz sndr k
-warna: hitam,merah,kuning (korg ley pilih color gak,kalau ada stok,ley guna)
-apa yg best ngn fridge magnet nns ni, korg x kan nampak magnet tu samada kt belakang atau kt depan.sbb nns reka ni sesuai dgn anak2 kecik.kalau main...x delah dorg duk cabut magnet n nyum2.nauzubillah...
-harga pengenalan:murah je rm 3.oo/pc shj
-utk set kombo: rm5/2pcs...jika nk yg glamor, kene up sket harga k,ni semua atas budi bicaraku hikhik.
-status:open for [email protected] ye.
-utk borong,pm nns.sgt2lah murah terutama kalau nk berniaga ye.

senarai agen nns telah diwar-war

salam dan hi,
kepada semua yg sudi melawat blog ni, senarai agen nns telah ada di blog iaitu di side blog ni ye.untuk memudahkan urusan tempahan atau pertanyaan boleh hubungi agen yg berdekatan.tq.

***kepada agen yg berstatus silent, masih boleh menukar status kpd public ye.***


~tawaran untuk menjadi agen masih berjalan, agen perseorangan atau kedai2 juga digalakkan utk mendaftar.jika kedai, tawaran harga yg lebih menarik utk borong agen.tq~


happy e-shopping with nnscreation :) tq

CLEARANCE SALES

Senarai barang untuk CLEARANCE SALES:

1-plain flannel @kain flanel
-RM9/m
-warna:rujuk kat latest update utk flanel.setiap warna hanya tinggal 1 m shj.

2-printed felt
-RM3/pc
-a4 size
-corak dan warna bley pilih kat felt stock page
-terhad untuk 30pcs shj

3-15*15 cm, 10 colors wool felt cloth
-dh siap pek...jadi warna x boleh pilih
-terhad utk 3 pek shj

4. wool blended felt, 1/2m/color
-harga asal rm7.50/ setengah meter
-harga sales: rm 6.50 shj
-warna: sila pilih guna wool felt color code ye

5.wool blended felt, 1m/color
-harga asal: rm14/m
-harga sales: rm10 shj/m
-warna boleh pilih guna wool felt color code ye
-jumlah kain utk sales: 50 m shj.siapa cepat, dia dapat :) no booking.

6.printed grossgrain ribbon
-harga asal rm1.50/m
-harga sales:rm1.00/m
-terhad utk 20m shj

7.hot glue stick
-rm0.60/pc
-terhad utk 5pcs shj

8.colorful eyelet ring
-rm7.50/100pcs
-round shape
-terhad kpd 3 pek shj

9.wiggly eyes
-rm2.00/pek/5pairs
-5 size



~ tawaran bermula hari ni sehingga 17hb okt shj. untuk order atau pertanyaan, sila email [email protected] /sms:0139867220 (sehingga 11 mlm shj k) ~

Saturday, 13 October 2012

NNS akan bercuti mulai 18hb oktober 2012.

salam dan hi,
utk pengetahuan semua, nns akan bercuti mulai 18hb okt 2012.jadi, order yg terakhir akan dihantar pada 17hb okt 2012.sesiapa yg berminat utk buat order,yg dh buat order n masih belum byr...bolehlah berbuat demikian sebelum atau pada 17hb ini ye.terima kasih atas sokongan yg diberi.insyaALLAH, nns akan war-warkan di blog setelah beroperasi semula seperti biasa.

TAWARAN MENARIK MINGGU INI (",)

SIMPLE ROUND BUTTON (random,mix colors)
-RM4.80/100PCS - 5 pek shj

BLACK HP STRAP
-RM2.00/10pcs - 10 pek shj

COLORFUL HP STRAP
-RM2.00/10pcs  4 pek shj

KEYCHAIN RING
-RM2.20/10pcs, 10 pek shj

ROUND BROOCH PIN
-RM2.20/10PCS,limit:4 pek shj

MAGNET
-RM2/10pcs, 10 pek shj




`TAWARAN INI SAH SEHINGGA 17HB OKT 2012 SAHAJA :)
***first come, first serve k :)...no booking.

Wednesday, 10 October 2012

handmade by nns and consignment :)

nns baru je menyiapkan keychain oleh adik cute yg duk area damansara.gembira sgt sbb dia puas hati dgn hasil tgn nns berupa keychain 100pcs.wpun masih dlm pantang, nns cuba berikan yg terbaik utk pelanggan yg baik hati semuanya.
 sekarang ni pula nns sedang giat menyiapkan dan melengkapkan katalog dan menyiapkan handmade utk consignment.Masih ada lagi yg nns belum kontek utk pemberian katalog, sabara ye...tgh update.lagipun skrg tgh siapkan apa2 yg patut :).
kepada yg berminat utk consignment, bley lah bg email kt nns utk katalog, tp diulang ye...katalog masih dlm proses update.
***update lain nns: -tgh siapkan dan review harga utk felt pack g (terbaru n blom kuar lagi k...tgu!!!)
                              -sediakan brg utk DIY pek terbaru :)
                              -tgu tutorial online drpd nns, wpn simple tp amat berguna utk newbies :)


TQ TO ALL FOR UR SUPPORT K.ENJOY E-SHOPPING WITH NNS (",)

Monday, 8 October 2012

DEALER KAIN FELT





NNS masih mencari-cari (",) DEALER baru utk kain felt NNS. Sesiapa yg berminat, boleh hubungi nns  secepat mungkin ye.Agen yg dh berdaftar dan mahu nama disiarkan atau diiklankan dalam blog nns, nama dan no.phone akan diletakkan di blog tidak lame lagi ye.Jadi, kepada pelanggan nns yg berhampiran, boleh hubungi agen terdekat ye.tq

***gambar kt atas tu adalah 50 colors felt cloth dlm stok nns buat masa skrg.~wool blend felt cloth~

UPDATE_PLAIN FLANEL-READY STOCK

Stok terbaru utk plain flanel dh sampai tp dh tinggal sket.Meh beli. ~READY STOCK~

DETAIL:
-warna:
  -merah
  -coklat (light)
  -pink
  -putih
  -hitam
  -ungu
  -kuning
  -maroon
  -oren

-saiz:1m setiap warna
-harga: RM10.50/m
-harga pek: RM45/5m/5warna di atas.


DOUBLE SIDED CREPE PAPER @ HARD CREPE PAPER

Double sided crepe paper atau hard crepe paper dibuka untuk pre-order.

ok, kat atas ni color code ye, lepas ni jgn main order je...sila nyatakan color code ye.tp skrg hanya buka untuk pre-order, x de ready stock dh :)

DETAIL:
-double sided crepe paper
-biasa guna utk buat rose, boleh tarik2 utk bentuk kelopak
-10pcs/color/pek
-min pre-order:  5 pek (boleh cmpur 5 warna berlainan...ikut suka ye tp setiap warna 10keping)
harga: rm1.20/pc, jd 5 pek= rm60
promosi skrg: rm56/5 pek/5 warna pilihan



utk pre-order:
email: [email protected]
sms:0139867220

***closed...its over~ tq for all orders and support :)

SOFT CREPE PAPER COLOR CODE

ok, ni color code untuk soft crepe paper.yg hijau paling atas tu x nampak sgt kan...no dia 530.Jadi, boleh rujuk code ni utk pembelian seterusnya :) InsyaALLAH, semua warna masih available wpun ada yg dh limited stock :) jom beli !!!

***latest update (11/10/2012): warna yg ada: 501,506,507,513,515,518,524,526,528,530,547,809,848.
warna2 lain dh out of stock.tq kpd customer nns yg sudi membeli-belah ye.datanglah lagi :).

warna2 lain masih ley request pre-order, hanya utk 50pcs/color ye.jika belian sedikit shj utk setiap warna...tgu nns re-stock k.

DETAIL:
soft/long crepe paper
saiz: 20"*20"
warna: mcm kod kat atas
promosi: belian 50pcs/warna= hanya RM26 sahaja :),
              100 pcs dan ke atas/warna hanya rm25/50pcs.
              300 pcs/warna dan ke atas hanya rm0.40/pc :)

untuk order:
email: [email protected]
sms: 0139867220

ACRYLIC FELT

Acrylic felt...skrn NNS buka pre-order utk acrylic felt.untuk color code...ley pilih kat bawah ni ye.Harga pun telah berubah kenaran pembekal dh naikkan harga tp nns cuba berikan yg terbaik :)

Harga: RM 70/5m @ RM 135/10m + free gift








kat atas ni acrylic felt color code,pre-order sahaja ye. Stok terakhir dh dibeli oleh agen nns dari klate.untuk pre-order,boleh drop email atau sms nns ye.last date utk pre-order kali pertama ni adalah 12hb Oktober 2012.Pembayaran terakhir adalah sebelum pukul 12 malam tersebut.Terima kasih. (",)

[email protected]
@
sms: 0139867220

~over~ closed