PELUANG DROPSHIP/BORONG

Sunday, 4 November 2012

NNS BERAKSI KEMBALI :)

Salam dan hi,
alhamdulillah, yeay....mulai hari ni nns secara rasminya beroperasi kembali.yg dh order...hari ni insyaALLAH, nns akan pos barangan kamu.yg belum bayar,sila2 lah bayar ye.tq kepada yg sudi membeli belah dgn nns.yg sudi menjenguk blog, tq for ur support (",)


PENGUMUMAN:
-NNS akan mengadakan giveaway utk pertama kalinyer,insyaALLAH akan dihebohkan tidak lama lagi.tunggu!!!

-NNS juga memberi peluang kepada peniaga2 atau kedai2 yg ingin perkhidmatan nns utk belian borong barangan yg tiada di kedai online.hanya nyatakan nama barang n kuantiti (kenelah munasabah ye, jgn sket sgt k hehe) melalui sms atau emel,nns akan bg feedback as soon as possible.utk serious buyer shj...bukan tanya2 aje ye.amaran keras ni :)after buat byrn, baru nns akan tolong menjelajah utk cari brg tersebut utk kamu.tq.lagi besar kuantiti,lagi bagus sbb kamu akan dpt lagi murah.

-ramai pulak yg tyer nns utk buat kelas felt dan dekorasi kertas crepe,tp berbaloi ke ek?cam dh byk je kelas everywhere hoho.tenet pun dh melambak je tutorial...ermmm, insyaLLAH tiada aral, nns akan fikir-fikirkan ye.(",)


No comments:

Post a Comment