PELUANG DROPSHIP/BORONG

Saturday, 30 March 2013

TAWARAN ISTIMEWA CUTI SEKOLAH-sales fiber !!!!

sempena cuti sekolah yg bakal berakhir ni..nns sempat utk buat sales FIBER FILL atau fiber atau filler atau kekabu sintetik atau apa2 nama lagi yg dipanggil.Jom tengok offer nns yg teristimewa ni....


FIBER
RM30/KG
FREE POSTAGE KE SEMENANJUNG....tambah rm4 ke sarawak,tambah rm5 ke sabah :)

offer ni sah sehingga 2hb april 2013 shj.


sape lambat...dia rugi...jom beli sekarang.ready stock :)

utk order:
[email protected]
atau sms/viber/whatsapp:0139867220




side promotion: nns juga ada jual PAKEJ BESTARI AL-FURQAN...jika berminat ley klik link kat bawah ni.info lanjut...ley pm nns ye.tq.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=558603540828007&set=a.558603490828012.1073741826.100000350983661&type=1&theater

Thursday, 28 March 2013

PRE-ORDER CREPE PAPER

PRE-ORDER CREPE PAPER untuk bulan April telah bermula dr 28 mac sehingga 4hb april ni.barang2 akan mula dihantar [email protected] insyaALLAH.Jom order...kepada yg terlepas pre-order hari tu..ley baut order baru eh.jika sempat,nns akan hubungi semula...jika tak...terus pm nns ye.tq:)utk warna dan kod ley rujuk post terdahulu...atau tengok page felt stock kat atas tu eh.


Jom order ramai2.

OFFER CUTI SEKOLAH:
rm92 utk 200pcs (setiap warna min 50pcs ye)

harga tak termasuk pos


harga biasa:
soft crepe paper,
rm25/50pcs
rm6/10pcs...min order 50pcs

double sided:
rm12/10pcs
min order 5pek.

Sunday, 17 March 2013

MAC SALES!!!

Ramai duk tyer nns...bila nk wat sales bulanan...erm lupa...tung tang...tung tang...dh berlalu separuh bulan.k jom tgok ape yg nns offer kali ni ye:)

1. pvc pack 2013
    rm35/pek termasuk pos

2. 1.5cm brooch pin
    rm5.00/50pcs

3.suction cup
   rm1/5pcs

4.keyring
   rm1.80/10pcs

5.hp strap hitam
   rm1.80/10pcs

6.hp strap colorful
   rm1.80/10pcs

7.felt lembut
   rm20/15pcs-x termasuk pos
   rm56/40pcs-termasuk pos

8.2 holes small round button a
   rm1/10pcs

9.2 holes small round button b
   rm5/40pcs

10.simple round button
     rm5/ 40pcs

11.mix button
     rm10/100pcs

12.alligator clips
    rm3/12pcs
    rm20/100pcs

13. hot glue sticks
      rm4.90/10pcs.


utk order:
[email protected]

atau

sms/whatsapp/viber 0139867220

SAH SEHINGGA 31HB MAC 2013 :) ....atau sehingga habis stok utk brg2 tertentu ye:) limited edition

PEK MINI PVC

Dah lama rasa nak tawarkan pek mini ni sebab saiz yg kiut miut dengan warna yg menarik :)

kandungan:

15pcs pvc
saiz 1/4 a4
15 warna berlainan
2pcs hp strap hitam
2pcs keychain ring
free postage

RM 15 termasuk pos:)

stok terhad :)

hubungi nns utk tempahan sekarang :)

PEK EKONOMI PVC 2013

Offer mac 2013:

offer mac 2013 ni termasuklah set PVC-pek jimat 1 ni ye

15pcs
a4 size
15 warna berlainan (x ley pilih..dh siap pek)
free postage


rm35 termasuk pos ye.jom beli...harga runtuh!!!!

LIMITED EDITION :)


utk order:
email:[email protected]
sms/whatsapp/viber:0139867220


tq:)

Thursday, 7 March 2013

CREPE PAPER-dibuka untuk pre-order sehingga 15hb mac 2013

Pre-order utk crepe paper dibuka lagi sehingga 15hb mac 2013.barang insyaAllah akan dihantar mulai isnin atau selasa minggu berikutnya.


SOFT/LONG CREPE PAPER
rm25/50pcs satu warna shj
rm23/50pcs utk satu warna jika belian 3 pek dan ke atas (setiap pek boleh warna lain2)
min order 1 pek 50pcs

semua warna available kecuali 502-cream

DOUBLE SIDED CREPE PAPER
rm12/10pcs/pek
min order 5pek

KERTAS TISU-bukan jenis wrapping tu ye.
RM60/50pcs/satu warna per pek
min order satu pek 50pcs :)
-warna yg ada,hijau daun,hijau lumut,kuning,putih,pink,biru,ungu,merah,oren :)


sila rujuk page FELT STOCK kat atas tu utk tengok crepe paper color code,sila bagi kod eh utk elak salah bg warna wpun kod nns tu x jelas hoho.


utk tempahan,sila emel [email protected] atau sms/WhatsApp/viber 0139867220.

tq,enjoy shopping:)

RE-STOCK FELT LEMBUT (CODE)

Ok,baru sempat nak post entry pasal stok kain felt yg baru sampai.tp baru je sampai dh nak habis lagi :) cam pisang panas.jadi,nns update jelah yg mane ada k.jom tempah cepat.


A504-kuning
A864-ungu gelap (sgggttttt gelap)
501-putih
 580-hitam
A524-ungu
513-pink lembut
515-pink
535-hijau
A519-merah
A539-torqoise
A803-kuning lemak
A918-biru doraemon
918- biru
535A-hijau pucuk pisang
A551-cream
kod lain ada mcm biasa,cuma tyer dulu eh,kot2 le masa tu dh habis :)

utk warna,ley rujuk wool felt color code ek kat felt stock page kat atas tu.yg list kat atas tu kebanyakan adalah re-stock.

available utk saiz 1/2 dan 1m :)
rm14/m
rm60/5m
rm100/rm100 shj

nak murah...beli le byk2 hehe.

utk tempahan, sila emel [email protected] atau sms/WhatApp/viber 0139867220 :)


tq:) jom cepat beli !!!!