PELUANG DROPSHIP/BORONG

Tuesday, 23 July 2013

TAWARAN MENARIK NNS SEPANJANG JULAI 2013



ok...nns dh rendahkan atau turunkan byk harga brg2 nns sepanjang julai ni.tiap2 hari nns akan update...tp hanya di page :Nnsfeltcreation shj...di blog ni...cuma war-warkan shj...:)jadi rebut peluang ni yg datang bergolek-golek ni...

nak tau sbb ape nns kurangkan harga?sbb ramai duk nego sbb nk guna utk kawen lah,hiasan hantaran lah, goodie bag lah...utk raye lah...utk hadiah raye lah...dan etc...jd rebutlah peluang ni ye.

note:order korang nns akan terima n pos sehingga 2hb shj...jika after tu...lepas raye baru pos ye.sebab x nak barang x dpt,hilang,x de org kat umah dan mcm2 lagi alasan..pening eden....



boleh klik link ini utk ke page nns ye:https://www.facebook.com/Nnsfeltcreation

silalah 'like' utk tengok update nns setipa hari :) tq uols...

No comments:

Post a Comment