PELUANG DROPSHIP/BORONG

Monday, 26 August 2013

kombo DIY pack- 4 IN 1 DIY PACK



HARGA: RM20 SHJ termasuk pos
boleh belajar camne wat keychain atau hp charm
brooch guna butang
brooch guna felt...1,2 dan 3 tone bunga ros
fridge magnet

jadi berbaloi2 jika anda beli... utk order...taip 4 in 1 diy ye...tq.


 ***limited stok~

untuk tempahan:
emel ke [email protected]
atau sms/viber/wa ke 0139867220
atau inbox page kami :Nnsfeltcreation


~terima kasih~

FELT CRAFT STARTER PACK I


bulan ni istimewa sebab nns keluarkan 2 set starter pack, perbezaan i dengan H ni adalah jarum dan benang kedua-duanya adalah jarum dan benang felt dalam pek I....PEK H tu benang dan jarum biasa 1 set.

free gift tetap sama:
tutorial
template
2 ebook
5pcs suction cup
postage :)

jadi korang boleh pilih mane yg disukai hehe :)

FELT CRAFT STARTER PACK H



dah kuar starter pack yg baru...starter pack h...so yg lepas2...a-g tu dah sold out ye.anda berminat nak belajar? nak jadikan biz...sesuai sangatlah ni ye...

details ada kat pics tu...
free gift:
-template
-tutorial bergambar
-5pcs suction cup
-2 e-book felt craft
-poslaju hehe

free tu ....dapat dengan syarat order sebelum atau pada 31hb ogos 2013.

untuk tempahan :

emel ke [email protected]
atau sms/viber/wa ke 0139867220
atau inbox page kami :Nnsfeltcreation

August sales!!!

NNS kali ni buat sales last minute...sbb kekangan masa yang melanda...

offer ni bermula 27hb ogos sehingga 31 hb ogos 2013 shj....

barang yang terpilih bulan ni....:)

1-pvc sheet
biasa rm25/10pcs
offer rm23/10pcs

2.hp strap black/colorful
biasa rm18/100pcs
offer rm15/100pcs
rm28/200pcs

3.keychain ring
biasa rm18/100pcs
offer rm15/100pcs
rm28/100pcs

4.keyring
biasa rm17/100pcs
offer rm13/100pcs

5.fiber
biasa rm30/kg
offer rm28/kg
rm50/2kg

6.magnet
biasa rm25/100pcs
offer rm23/100pcs
rm42/200pcs

7.15 pcs felt
biasa rm23/15pcs saiz 1/12m
offer rm20 shj
belian 2 set (30pcs)---dpt rm38 shj

8.simple round button
biasa rm7/100pcs
rm3/100pcs---mix color only...

9.wood stick (colorful)
biasa rm2/8pcs
offer rm1.50/8pcs

10. ladybug button
biasa rm2/5pcs
offer rm1.80/5pcs
rm3.20/10pcs

11. star/love/flower button
biasa rm2/10pcs
skrg rm1.50/10pcs

12.fancy flower button (mix atau bley pilih kaler k....rujuk kaler kat buttonworlds stock)
biasa rm4/12pcs
offer rm3.50/12pcs
rm6.50/2 pek (24pcs)


itu aje yang nns wat sales bulan ni eh...lain2 tu...tgu next month plak.

untuk temapahan:
emel ke [email protected]
atau sms/viber/wa ke 0139867220
atau inbox page kami :Nnsfeltcreation (jemput like page nns eh....tq korang yang baik hati hehe )


terima kasih daun keladi,
nns :)

order jangan tak order!!!....(",)





Monday, 19 August 2013

PAKEJ JIMAT AIDILFITRI

Pakej ni nns offer sehingga akhir syawal ye.

10pcs felt 1/12 m (mix color)
100g fiber
100pcs simple round button
50pcs mix buttons
10pcs keyring
10pcs hp strap
5pcs gg ribbon plain (50cm each color)
2 pcs magnet
2 pcs brooch pin

hanya dengan RM50 sahaja..anda turut dapat:

free poslaju
free e-book felt craft
free template nns
free tutorial nns

order laju2 yer...limited stok shj...nns akan close pakej ni jika dh sold out ye....

utk order:emel:[email protected]
wa/viber/sms 0139867220
atau inbox page Nnsfeltcreation

PRE ORDER ACRYLIC FELT PER METER





Salam semua...selamat hari raya drpd NNSCREATION ENTERPRISE.kepada semua agen dan pelanggan serta pelawat blog nns...hari ni nns lancarkan pre order acrylic felt per meter.
 
min order:5m
size: 1m x 85cm

offer sehingga 31hb ogos 2013 shj....

 Harga: RM 70/5m @ RM 135/10m + free gift 


rujuk sini utk kod waran acrylic felt ye :
http://nnsfeltcreation.blogspot.com/2012/10/acrylic-felt.html

kegunaan:
biasanya wat bantal sbb gebu berbanding polyester, keychain, dompet, kerongsang dll...

jom order:
emel nns:[email protected]
atau wa/viber/sms 0139867220
atau inbox kat page :Nnsfeltcreation

PRE-ORDER CREPE PAPER SEPTEMBER 2013





long/soft crepe paper:
size:20x20''
warna:boleh rujuk color code kat gambar kat atas tu ye....
harga:rm25/50pcs warna sama
promosi bulk order:rm92 utk 4 pek (200pcs)

utk belian 10 pek ke atas..pm yer utk harga terendah.....hehe


double sided/ hard crepe paper:
-10pcs/pek
-rm12/pek...
-promosi:rm55/5pek
-warna:rujuk color code ye..

jika berminat...boleh tempah sekarang ye:
boleh emel ke [email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau inbox page kami: Nnsfeltcreation...

tq:)

***insyaALLAH...barang akan dipos 2 sept 2013 dan ke atas :)

Sunday, 18 August 2013

JEMPUTAN PERTANDINGAN DEKORASI CUPCAKE & KRAF FELT



Salam...kat sini nns war-warkan jemputan utk memeriahkan dan menyertai pertandingan dekorasi cupcake dan karf felt sempena Hari Belia di dataran kemerdekaan shah alam pada 24 Ogos 2013. Moh ler kita ramai2...semasa pertandingan itu juga nns ada mengedarkan kupon diskaun sebanyak 20% yg boleh digunakan sehingga 31hb Ogos 2013. Jadi jgn lepaskan peluang...dtg lah beramai2 ye.