PELUANG DROPSHIP/BORONG

Thursday, 26 September 2013

pixel beads (perler) craft starter kit



pixel (perler) beads craft starter kit A:
=========================

harga biasa:rm25/kit

***harga x termasuk pos

bahan:
-50gpixel beads (mix colors)- 1000pcs
-cara buat
-3pcs pegboard
-1pc baking paper
-5pcs hp strap
-5pcs keychain ring
-10pcs jump ring (ring bulat kecik utk hujung:)


utk tempahan:

emel ke [email protected]
atau sms/viber/wa ke 0139867220

atau boleh inbox di page:Nnsfeltcreation...


terima kasih ye :)



cth:pegboard, mix color beads..baking/iron paper

cara membuat pixel beads ni...amat senang:
  1. susun beads atas pegboard ikut kreativiti korang
  2. lapik kertas baking/iron paper kat atas
  3. kemudian iron macam iron baju jer..
  4. biarkan sejuk...
  5. terbalikkan...iron sebelah lagi satu
  6. bubuh ring kecik a.k.a jump ring
  7. sangkutlah keychain ring atau hp strap atau riben mengikut kesukaan masing2 ye...:)
  8. siap....:)

NNS Felt Pack 50


Tuesday, 24 September 2013

PIXEL BEADS (perler beads craft)



ape ni?kenal tak...hihi..utk yg veteren dalam bidang beads craft...mmg lah kenal kan.bg yg baru nak blaja....ni lah pixel beads ...bley susun2 ikut kreativiti korang.iron..pastu tadaa...siap ikut citarasa..ley guna utk hiasan..gantung kat tepon atau keychain...

pixel beads ni barang baru masuk kedai...
harga biasa:rm10/pack
harga pengenalan ni nns letak rm8/pack....

ahaa..murah kan.
satu pek ni 50g...kira2 1000pcs beads ni...







cara buat nyer senang aje...follow sini:




STARTER PACK (blom ada gambo hehe):
hanya RM25....OFFER rm20 shj...:)terhad utk 10 pek terawal shj...
kandungan:
beads
cara buat
pegboard
iron paper
keychain ring
hp strap



untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

pre order rotary cutter



pre order rotary cutter:
================

kegunaan: opkos lah buat potong fabrik..tp ada gak guna wat potong kertas
                 biasa org guna setebal 4 lapis kain..atau lebey bergantung kepada ketajaman mata tu ..
                 ada yg guna wat potong fabrik jeans hihi
                 rotary cutter ni utk potong lurus atau boleh juga lengkung besar shj jika guna 45mm  
                 ni,..atas kemahiran...
diameter: 45mm
kelebihan: auto lock positive blade..mata dia x terdedah dan selamat nak disimpan
hanya :rm49.90/pc
+++ free 1pc blade utk ganti.

tarikh tutup pre order....27 september 2013.

jom beli satu sbb sangat memudahkan korang potong-memotong hehe

utk tempahan:
emel ke [email protected]
atau pm inbox:Nnsfeltcreation
atau sms/viber/wa 0139867220

NNS ANNIVERSARY SALES!!!

sales lagi!!!!!
SALES ni bermula dr 24 september sehingga 30 september 2013 shj...jadi boleh pilih kat poster tu ye.

kepada yang baru nak mula belajar..ni peluang keemasan sbb korang bley grab nns felt pack (starter kit) rm50 ...dengan hanya rm40, free postage

-dalam pek tu ada peralatan lengkap utk belajar buat craft felt...nns sediakan template dan tutorial bergambar.dapat free e book serta tutorial utk beberapa produk diy nns.

berminat? bley pm nns cepat sbb pack ni limited utk 5 terawal shj...yg raw material sampai 30 sept ye.

utk tempahan:
emel ke [email protected]
atau pm inbox:Nnsfeltcreation
atau sms/viber/wa 0139867220

Thursday, 5 September 2013

DIY- FELT ROSES BROOCHES



-korang berminat nak wat bunga ros tak...selapis ada...dua lapis ada...3 lapis pun bley...
-caranya? ni ada kit tutorial dr nns..beli ni..korang ley lah godek2 brooch korang sampai berjaya
-kelebihan:dah pandai wat bunga ros...satu tone...dua tone...3 tone...korang ley lah guna kemahiran utk buat mende lain..cam lekat kat cekak ke...kat baju ke...buat keychain ke..hiasan bantal ke...

-material korang ley guna material tebal lain utk up kan kreativiti
-kandungan pek ni:
  -----felt, brooch pin,tutorial tu opkos lah ada....gambar kaler2...

jom dapatkan seunit untuk diri sendiri hehe..ley wat duit ni...tp kit ni murah je...
HANYA RM5/unit....rugi tak beli ni....


untuk tempahan: pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

DIY- BUTTON BROOCH



-hehe..sori senget lak gambar..teleng lah sket eh
-ni tutorial button brooch
-so easy step...
-beli je ni..korang dpt hasilkan sendiri 2 bijik kerongsang yg indah...
-semua barang dah ada..korang sediakan gam atau hot glue gun sahaja


ini semua dengan hanya rm5/pek :)...berminat tak?nak cuba.....?


untuk tempahan: pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

DIY-FRIGDE MAGNET



-DIY fridge magnet ni...korang ley blajar cara buat fridge magnet yang magnet dier tersembunyi..sesuai utk korang yang nak main2 ngan anak-anak..atau memang x nk bg nampak magnet tu kat kraftangan korang

kandungan:
-kain felt
-magnet
-butang as hiasan
-free template-ni utk bentuk2 cumel jika korang masih belum pandai wat bentuk sendiri....bentuk kereta, love, katak dll...

korang bley lah cuba kreativiti sendiri, ..akhir tutorial ni..korang akan dapat 2 pcs fridge magnet yang korang sukai...

berbaloi2 ...dengan hanya rm5/pek


untuk tempahan: pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

DIY---LOVE KEYCHAIN




-tutorial buat love keychain
-kat dalam ada kain felt, template,fiber,hp strap,tali hitam,keychain ring,dan butang as hiasan
-produk akhir..korang ley dapat 2 keychain yg cumel2....
-rm5/pek shj...


utk tempahan:
untuk tempahan: pm inbox nns fb page:Nnsfeltcreation
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

NNS FELT PACK 50- NEW EDITION 2013


NEW!!!!
NNS STARTER PACK RM50
=======XX========

-sesuai untuk baru nak belajar felt craft
-lengkap dengan felt dan peralatan menjahit
-kandungan pek:boleh rujuk gambar ye (bley pm utk details)

harga promosi rm50 sahaja termasuk poslaju!!!

bukan itu sahaja,...anda dpt pelbagai hadiah menarik...
-free template
-free tutorial:keychain,hp case,brooches,frigde magnet
-free 2 e book
-free printed felt/pvc

dapatkan sekarang dengan kami sementara stok masih ada....


untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

jom berkraftangan...terima kasih...

PRE ORDER CREPE PAPER DIBUKA SEHINGGA 16 SEPTEMBER 2013


-berminat diy bunga tisu jenis crepe paper?
-atau anda ambil tempahan bunga telur crepe?


nns buka pre-order crepe paper mulai hari ni sehingga 16 september 2013.

retail dan borong digalakkan

harga utk soft/long crepe paper:
------------------------------------------

rm25/pek...50pcs warna sama
rm24/pek...utk belian 4 pek
rm23 utk belian 5 pek dan ke atas
rm22 utk belian 10 pek dan ke atas

jika lebey 10pek...pm utk better price eh...


double sided crepe paper:
----------------------------------
rm12/10pcs warna sama

pm nns skrg sebelum terlambat

untuk tempahan:

pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

terima kasih

KEYCHAIN SERENDAH RM1.50/PC...

TEMPAHAN KEYCHAIN SERENDAH RM1.50/PC
--------------------------------------------------------------

berminat utk jana kewangan dengan modal rendah?
baru nak mulakan jualan kecil-kecilan?
nak mengisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah?
mencari-cari cenderahati utk majlis?
memerlukan kraftangan dr idea sndr?

pm kami utk produk dan perkhidmatan terbaik...

-material: felt,pvc,foam
-rm1.50/pc....min order???...pm kami utk ketahuinya.serios buyer only
-boleh pm jenis material dan kuantiti serta tarikh jangka siap.

pilihan handmade yang lain:
-pencil case
-bookmark
-frame gambar
-id card holder
-patung jari
-flash card
-brooches
-fridge magnet
-hp charm
-hp case

lain2 item boleh pm utk detail ye..tq ...
***bantal- close order





emel:[email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox kami

FIBER/ KAPAS SINTETIK




offer latest dr nns:

RM30/kg

OFFER SEKARANG:
rm28/kg
rm50/2kg

belian sedikit:
rm2.50/ 50g
rm4.90/ 100g
rm15/ 500g


pm laju-laju sbb stok makin surut...:)

utk 10kg dan keatas...pm utk best price yer... 


utk tempahan:
emel:[email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox kami  Fb page: Nnsfeltcreation

TEMPAHAN BUNGA TELUR TISU @BUNGA POM-POM DIBUKA

bunga carnation crepe paper-bunga pom pom

-yellow and emerald green 5''

anda berminat...boleh hubungi kami:


BUNGA [email protected] BUNGA POM POM
material:crepe [email protected] ketas [email protected] wau (wrapping tissu paper)
min order: 100pcs utk pom-pom

min order: 30pcs utk bunga telur/pahar


utk tempahan:
emel:[email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox kami

pm anda amat dialu-alukan

***kami juga turut membekalkan crepe paper lembut dan jenis keras (double sided) untuk yang berminat ber DIY...

--maaf dipohon utk yang meminta ajarkan cara membuat bunga ni ye (tutorial bergambar)...anda boleh google utk cara nya..banyak....jika dekat dgn umah nns...boleh lah nns wat kelas khusus...feel free to contact ye...

tq

Wednesday, 4 September 2013

PROMOSI 2 PEK UTK RM5 @ 3 PEK UNTUK RM5

sempena besday nns n anak teruna...kami offer sales...2packs for rm5 dan 3packs for rm5....jom tengok!

berminat?ley pm nns ye...sehingga 7hb 9 shj...

>>>2packs for rm5:-
--------------------

-black hp strap (10pcs per packs)
-colorful hp strap (10pcs per packs)
-keychain ring (10pcs per packs)
-keyring (10pcs per packs)
-magnet (10pcs per packs)
-alligator clips (10pcs per packs)

***boleh campur mana-mana 2 pek utk rm5

>>>3 packs for rm5:
--------------------

-love buttons (10pcs per pack)
-flower buttons (10pcs per pack)
-bear head buttons (10pcs per pack)
-ladybug wood flatback button (5pcs per pack)
-fancy flower button (6pcs per pack)
-colorful wood sticks (8 pcs per pack)

***boleh campur mana-mana 3 pek utk rm5

untuk tempahan:

pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220