PELUANG DROPSHIP/BORONG

Wednesday, 30 October 2013

PRE ORDER CREPE PAPER




PRE ORDER CREPE PAPER
Bermula 29hb okt sehingga 8hb november 2013

-SOFT CREPE PAPER

Rm25/50pcs sama warna
Rm23 utk 5 pek ke atas
Rm22 utk 10pek ke atas
Rm20 utk 20pek dan ke atas

Double sided crepe paper
Rm12/10pcs...warna sama

Jom order skrg utk tawaran harga menarik...

Utk tempahan:
Emel ke [email protected]
Atau sms/viber/whatsapp ke 0139867220.



TQ kpd yg dh order..juga yg otw utk bayar n otw nk order hehe.jom r order..maybe ni last nns wat pre order tahun ni...sbb akhir tahun ada keje kat jepun dh...so x ley ler nak wat pre order lagik...

utk yg lambat lagi nk guna pun...sila lah order..kang tahun depan naik rege....jgn mtk diskaun lagi yerk....pape pun..jom order banyak2...hehe :)
 

Saturday, 26 October 2013

BORONG KEYCHAIN SERENDAH RM1 !!!

Salam dan selamat sejahtera pengunjung blog nns yg setia...hehe.ni nns offer keychain span foam dengan harga serendah rm1..tp opkos lah dengan syarat2 tertentu.

korang nak jana duit?tp x kreatif..malas nk pegang gunting?

hihi...
mmg inilah masa yg sesuai utk korang bertindak..menempah keychain murah ni dr nns

keterangan:

set 1
harga:rm1/pc
min order 100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan: keychain ring/hp strap

set 2
harga rm1.20/pc
min order:100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan:bells+keychain ring/hp strap


set 3
harga rm1.50/pc
min order:100-pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan:bells+keychain ring/hp strap+button utk seri kan lagi hihi


set 4
harga rm2.00/pc
min order:100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:ikut design korang nak ape..bgtau ajer...kita diskus....nns buat cth as korang request
hiasan:bells+keychain ring/hp strap+hiasan ikut korang



jangan tunggu lagi...nns hanya buka untuk beberapa tempahan shj...dan akan ditutup bila2 masa shj...:)

UTK TEMPAHAN:
emel:[email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox page ini ye....

Friday, 25 October 2013

okt sales

NNS tawarkan sales akhir bulan okt kerana terlalu byk permintaan utk barangan kraf drpd nns....

korang oleh rujuk album kat page nns ni ye utk gambar bahan kraf yang terpilih:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.687282321283447.1073741833.308968145781535&type=1


sales ni bermula 25-30hb oktober 2013 shj atau sehingga kehabisan stok hehe



UTK TEMPAHAN:
emel:[email protected].com
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox page ini ye....:)

Tuesday, 22 October 2013

pre order mesin cutter Kreaxions



pre order mesin Kreaxions :

harga promosi sehingga akhir okt 2013
terhad kepada 20 orang terawal shj
harga:rm249
poslaju: rm15(semenanjung) rm20(sarawak) rm23 (sabah)
utk details pre-order..jangan malu..jgn segan...pm laju2 ye hehe

~~~jika berminat utk bayaran ansuran juga...sila pm nns ye
~~~mesin ni...mcm big shot..bley potong felt, foam dll cuma saiz lebih kecil dan ekonomi handalan hehe


Utk tempahan:
Pm inbox kami
Atau emel ke [email protected] atau sms/viber/wa ke 0139867220

Saturday, 12 October 2013

tawaran hebat sempena Aidiladha :)











hi semua...nns wat offer ni sempena raye ye...bermula 13 ot sehingga 18 okt  2013 shj...:)

untuk tempahan:
pm inbox nns fbpage:Nnsfeltcreation (jemputlah like as sokongan ye hehe)
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

Monday, 7 October 2013

OKTOBER SALES!!!


Sales ni berlangsung sehingga 10hb okt 2013 shj ye...yg terlibat hanyalah barang di dalam poster.


utk tempahan;
[email protected] com
atau sms/viber/whatsapp ke 0139867220
atau inbox page kami Nnsfeltcreation

tq....:)

Wednesday, 2 October 2013

wiggly eyes

wiggly eyes:
size:3,4,5,7,8mm
rm2.40/10pairs
rm10/100pcs (mix sizes)
rm10/100pcs- [email protected]@5mm
rm12/100pcs--size [email protected]



untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

KEYCHAIN RING



HEHE...byk x keychain ring yg nns display kat sini..hihi...korang bersemangat tak nak ada stok banyak mcm ni ....

teka ada brape dlm pek ni?

saiz:2.5cm (cincin dia tu)
ada rantai
harga:rm3.oo/10pcs
rm18/100pcs---offer rm25/100pcs (sehingga 10okt shj)
rm10/50pcs


bulk order cam dlm gambar..harga sgt murah...pm ye...nns bg harga sgt2 menarik ni...:)

untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

felt thread




felt thread
=======
-terdapat dlm 20++ pilihan warna
-rm4.50/pc
-rm37/10pcs

untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220

WATER ERASABLE PEN

-status: dah re stock
-warna: biru (mcm gambar) dan ungu
-kegunaan:utk trace atas kain,felt,pvc dll
-kelebihan: dakwat senang hilang dlm 2-3 hari shj...
harga:rm850/pc
OFFER : rm6.50/pc...rm12/2pcs...sehingga 10hb okt shj...

untuk tempahan:
pm inbox nns
atau emel;[email protected]
atau sms/wa/viber:0139867220