PELUANG DROPSHIP/BORONG

Saturday, 26 October 2013

BORONG KEYCHAIN SERENDAH RM1 !!!

Salam dan selamat sejahtera pengunjung blog nns yg setia...hehe.ni nns offer keychain span foam dengan harga serendah rm1..tp opkos lah dengan syarat2 tertentu.

korang nak jana duit?tp x kreatif..malas nk pegang gunting?

hihi...
mmg inilah masa yg sesuai utk korang bertindak..menempah keychain murah ni dr nns

keterangan:

set 1
harga:rm1/pc
min order 100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan: keychain ring/hp strap

set 2
harga rm1.20/pc
min order:100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan:bells+keychain ring/hp strap


set 3
harga rm1.50/pc
min order:100-pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:simple (jika minat korang bely pm utk design ni ye..ley nego lah)
biasa yg murah ni..btk love..bunga..huruf dan nombor..tanpa hiasan
hiasan:bells+keychain ring/hp strap+button utk seri kan lagi hihi


set 4
harga rm2.00/pc
min order:100pcs
jenis material:span foam..tebal 2mm pelbagai warna menarik
btk/design:ikut design korang nak ape..bgtau ajer...kita diskus....nns buat cth as korang request
hiasan:bells+keychain ring/hp strap+hiasan ikut korang



jangan tunggu lagi...nns hanya buka untuk beberapa tempahan shj...dan akan ditutup bila2 masa shj...:)

UTK TEMPAHAN:
emel:[email protected]
atau sms/viber/wa 0139867220
atau pm inbox page ini ye....

1 comment:

  1. hello..
    keychain ni boleh print ikut design sy nak tak?

    ReplyDelete