PELUANG DROPSHIP/BORONG

Saturday, 15 February 2014

ART PROJECT: DOILY PAPER (cth shj)


ART PROJECT: GUNA DOILY PAPERS AND WATER COLOR
---------------------------------------------------------------------
-comel dan kreatif kan....bley cuba ngn anak2...murah je kertas comel ni...nak dapatkan kertas ni?....jom2...pm kami segera
-pelbagai hasil seni boleh dilakukan menggunakan kertas doily ni....anak seronok,,ibu pun jimattt...

pm kami utk harga terbaik...tiada minimum order...

utk tempahan:
pm inbox kami....https://www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation
atau sms/viber/wa ke 0139867220
atau terus emel ke [email protected]

tq

Monday, 10 February 2014

TAWARAN HEBAT 10% nns




NNS 50
====
-starter pack yg sangat laris di kedai nns.
-sesuai utk pemula kraftangan felt juga pvc.
-boleh dijadikan bahan pengajaran kreatif utk anak2 di rumah
-bisnes?semestinya boleh...telah terbukti pelanggan telah mendapat untung berganda hanya dengan menggunakan barangan di dalam kit ini shj....
-x percaya....moh beli 1....
-tunggu!!!!
biasa harga jual rm50....mulai 11hb feb sehingga 20feb 2014...
Hanya RM45 ...free postage dan anda akan dapat free gift yg tersenarai

berminat?

jom dapatkan sekarang..terhad kepada 50 pek pertama shj....utk borong...min 10pek....pm kami segera!!!!

utk tempahan:
klik sini.....https://www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation
atau sms/viber/wassup ke 0139867220
atau emel ke [email protected]

tq

RESTOCK FEB 2014

barang-barang pre order dh sampai...yg dh order...kami dalam proses setelkan pos ye.yg baru nak order..sila lah ye...jgn segan2....

15 colors felt

black alligator clips-metal-6cm

snap clip-metal-6cm

alligator clips-white-metal-6cm

eyelet ring


foam-2mm
  utk tempahan:
emel ke [email protected]
atau sms/viber.wassup ke 0139867220
pm inbox page kami :Nnsfeltcreation :https://www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

tq:)

Friday, 7 February 2014

PRE ORDER FIBER

SENARAI BARANG PRE ORDER:
sudah semestinyer harga utk pre order lebih murah berbanding harga retail ye...

1-fiber....rm25/kg...ready stock rm30
2-snap cilp 4.5cm....rm20/100pcs...ready stock rm23/100pcs
3-alligator clips 6.0cm....rm25/100pcs...ready stock rm30/100pcs
4-brooch pin with clips.....rm27/100pcs...ready stock rmm32/100pcs

***10kg fiber dgn harga lain ye...pm kami utk best price ever...cepat2...cukup kuota..kami terus tutup pre order ye.

untuk tempahan:
emel ke [email protected]
atau sms/wassup/viber ke0139867220
atau terus ke inbox page kami...https://www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

fiber

brooch pin with clip

snap clip

alligator clips
terima kasih :)