Saturday, 24 October 2015

sales hebat...dr 10%- 30%






jom teman2 semua...grab peluang terbaik ni....

jimat dgn cloth pad dan pantyliner handmade by nns ni...

berbaloi2


produk:
liner flannel
liner minky
cloth pad minky
cloth pad liner

belian min 3 pcs less 10%
min 10pcs , less 20%
min 50pcs, less 30%
min 100pcs, less 40%

kecuali pantyliner..harga akan diberi semasa reply pm ye...

sms/wassap je ke 0139867220 for fast reply

atau jemput mesej page kami di www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation


tqvm:)

Thursday, 27 August 2015

4 HARI LAGI...OFFER 20-40% LESS

Tawaran utk cloth pad dan pantyliner 20-40% masih berjalan sehingga 31hb ogos 2015

kali ini, tawaran adalah tawaran harga terendah sekatakat ini.jom rebut peluang baik ini....jgn sampai berputih mata :)

cloth pad
-regular
-heavy
-nite

clothpantyliner
-cotton shj
-atau +pul

material boleh pilih: flannel/ minky

pm kami segera

bayaran diterima sehingga jam 10mlm 31hb ogos 2015 shj


utk tempahan:

inbox/ mesej kami di www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

atau emel [email protected]

utk yg sms/wassap kami mohon maaf kerana hset rosak.x dpt reply semua sms/wassap anda ye.kpd yg tak berbalas tu..mohon mesej inbox kami.

terima kasih :)

Saturday, 22 August 2015

cara menggunakan clothpad/lliner

ramai yang tyer kami cara menggunakan clothpad/liner ni sbb x ley nk bayang kata mereka.jd silalah rajinkan diri rujuk link kt bwh ni ye.

http://nnsfeltcreation.blogspot.com/p/cloth-pad-liner.html

info---info...jom bace



20% less cloth pad dan clothpantyliner





Hebatkan offer kali ni. korang dpt less 20% dengan belian yg sgt lah minima. rugi sape x sempat join...sbb jimat tu.

cloth pad dan pantyliner ni 100% fabric, sesuai digunakan utk semua peringkat umur. kulit sensitif juga sgt sesuai guna pad dr fabric ni.

jimat dengan belian offer ni..tambah lagi, pad ni boleh dibasuh berulang kali sampai 3-5 tahun bergantung kepada cara jaga mereka okeh.kalau main berus guna berus dawai..pendek lah umur mereka semua huhu

k utk yg minat utk tempahan retail/ borong, boleh pm kami segera

sms/wassap 0139867220
emel [email protected]
inbox www.facebook.com/messages/Nnsfeltcreation

terima kasih.

Monday, 25 May 2015

kreaxions creative shaper ~restock mei 2015





sape nak beli bigshot..tp nk budget, ley cuba kreaxions cretaive shaper ni ye

harga pastunya jauh lebih murah....rm2++.++ jerk hehe

minat....pm neh

utk tempahan:
sms/wassap 01115008915/ 0139867220

terima kasih

POM POM FLOWER ROSETTE



simple by request :)

NEW ARRIVAL!!! SIZZIX FABI YG COMEL

New item....sizzix fabi !!!

Ape yg best ngn mesin ni?

Hehe

Pastinya harga lagi murah!!!

Jom pm utk kegunaan juga harga sizzix fabi yg cute ni

Sms/wassap 01115008915 utk tempahan

Tqvm


SIZZIX FABI
 
SIZZIX BIGSHOT STARTER KIT

NEW ARRIVAL: MINKY DOT IN DA HOUSE!!!

K kwn2 ..nns dh ada stok kain minky dot...leylah korang pm kami utk kod warna ye...

ciri2:
dot
bidang 60
kualiti tip top 

utk tempahan:
sms/wassap 01115008915/ 0139867220
emel: [email protected]

PRE CUT FOAM :) hot sales item april mei 2015












 tq sudi singgah sini

utk tempahan retails/ borong:
sms/wassap 01115008915/ 0139867220

tq (",)