PELUANG DROPSHIP/BORONG

Tuesday, 25 July 2017

NAURA CLOTH PANTYLINER


Cloth pantyliner ni 100% fabric yang berkualiti. Elok sangat lah adek manes yang suka pakai liner tu bertukar kepada Naura LINER ni sebab lebey terjamin dari segi kesihatan.

opkos takde bahan kimia berbahaya kan, sebab kain je yang dimodenkan design dan cara gunanya. Siap bersayap dan button untuk mudahkan pakai, dan terletak elok. Nak mendaki gunung, nak panjat pokok kelapa pun tak risau terjatuh puppps. hehe

Amaran untuk uols Naura Liner ni takde lapisan kalis air tau. Jadi masa heavy period janganlah guna ok? Tapi uols boleh request kat no ni 0139867220 untuk liner yang siap pul tambah singgit jer sekeping.


Liner ni dijual sekeping sekeping atau pakej of 5, dan pakej of 10 ye. Roger untuk latest harga

>>> WASSAP 0139867220

atau NNS dah ada registered Dropship, korang boleh beli kat dorg eh. Jom support produk local berkualiti untuk kesihatan dan keselamatan kiterr.


***MASIH buka untuk daftar DROPSHIP dan BORONG atau nak letak jenama sendiri sehingga 31 julai 2017 yer. wassap jer 0139867220

No comments:

Post a Comment