CLOTH PAD & LINER

NAURA PAD
~handmadebynns~


CLOTH PAD

JENIS

1- MINKY (as topper) --- regular (RM19), 23cm
                                     heavy (RM25), 25cm
                                     nite (RM29), 32-33cm

2- COTTON  (topper)--- regular (RM19), 23cm
                               heavy (RM25), 25cm
                               nite(RM29), 32-33cm



 3- PANTYLINER ---Topper ---1) cotton -rm9
                                            2) minky - rm10
                                            3) fleece - rm12
-jika tambahan PUL (tambahan rm2/pc..borong min 100unit, rm1/pc)



CLOTH PAD/ PAD KAIN

Pad kain wanita NNS ni menggunakan sistem semua dalam satu (all-in-one) di mana pad ini didatangkan sekeping shj..x perlu ada insert asing.

Lapisan dalam pad disertakan dengan lapisan PUL utk elakkan bocor/kalis air. Walaubagaimanapun, lapisan PUL ini breathable dan sgt lembut dan selesa.. Pad ini juga hipoalergik sesuai dengan kebanyakan jenis kulit. Malah corak lapisan belakang juga turut cantik dan menarik, sesuai utk terapi minda anda.
Lapisan dalam (sentuh kulit) pula dilapisi dengan fabrik minky/ cotton/ suede/ fleece.

Semua pad ini adalah terjamin sihat dan alternatif yang baik utk pad pakai buang, malah senang digunakan dan senang utk dibersihkan. Yang pasti, anda turut jimat dengan kualiti yg lebih baik.

ccara penggunaan/ bilangan pad yg diperlukan adalah sama dengan kegunaan pad pakai buang anda.jika anda gunakan 3 pcs sehrai, begitu juga dengan cloth pad/pad kain


Kelebihan NAURA PAD:

1- lapisan dalam yg senang menyerap
2- bahagian tepi dijahit 2 kali.lebih tahan jahitannya
3- snap button yang boleh dilaras (ada 2 tempat)
4- ada sayap utk keselamatan (elak bocor)
5- bentuk yang sesuai dengan bentuk badan
6- corak yang cantik dan menawan
7- lapisan atas yang sangat lembut dan selesa
8- bebas bahan kimia berbahaya
9- boleh basuh berulang kali
10- tahan sehingga 7 tahun..jimattt

CARA PAKAI:

-pakai bahagian yg plain/ tanpa corak mengenai bahagian kulit kita, manakala lapisan cotton bercorak pada seluar dalam. Letakkan pad pada seluar dalam dan lipat sayap ke bawah seluar dalam, kemudian terus pasang butang snap. siap!!!

CARA LIPAT:


CARA SIMPAN pad yg telah digunakan:
- selepas guna, hanya lipat pad dan butangkan. kemudian masukkan ke dalam beg pad( wet bag) atau ape2 container yg anda bawa..asalkan kalis air jika pad basah. simpan sehingga masa basuhan :)


CARA BASUH:

-bukak pad dan alirkan air biasa/sejuk pada lapisan yg terkena darah
-bilas dan perah sehingga bersih atau aliran air dah jernih
-kemudian, letakkan sedikit sabun cecair (sabun tangan lebih baik, cuba elakkan sabun yg ada pelembap). kemudian tumbuk2 perlahan dlm 1min
-kemudian perah, bilas dan perah
-gantung utk proses pengeringan

senangkan  :)

jika nak guna mesin...boleh masukkan ke dalam mesin setelah kotoran hilang. sila gunakan laundry net ye utk ketahanan dan kelangsungan hidup cloth pad hehe

PELUANG JADI RESELLER KAMI!!!

JOM...sertai kami memperkenalkan cloth pad dan cloth pantyliner jenama NAURA PAD kepada masyarakat. Hidup lebih sihat dan selamat, alam sekitar juga bersih dan hijau :)

pm kami utk belian retails/ reseller/borong di 0139867220/ 01115008915
aatau emel ke [email protected]

utk belian borong, diskaun sehingga 50% mengikut terma dan syarat.

terima kasih

:)

#clothpad

BOLEH LIHAT DI BAWAH PRODUK  KAMI





KT ATAS NI LATEST STARTER KIT, LAUNCH BERMULA MID OKT 2016, NEW DESIGN AKAN DI UPLOAD SLOWLY SEPANJANG OKT K..STAY TUNE

KAT BAWAH NI SEMUA PRODUK KAMI SEBELUM ADA BRAND DAN DIBORONG OLEH LEBEY 10 PEMBORONG SEJAK 2012

POSTPARTUM CLOTH PAD

NITE PAD

PANTYLINER COTTON









STARTER PACK ~MIX DESIGN~



No comments:

Post a Comment